Sjuk igen

Jaha, jag verkar ha lätt för sjukdomar detta året. Hunnit med både förkylningar, magsjuka och massa annat tradigt. Vet inte vad det beror på, möjligen att man är lätt stressad hela tiden över att bli klar med examen, få jobb och börja få fast inkomst. Eller så har bara immunförsvaret lagt av för en tid. Få börja motionera mera och äta betydligt bättre så får man hoppas immunförsvaret blir bättre med :)

Det är i alla fall skönt att våren har kommit, ska bli underbart med sol ett par veckor nu innan man beger sig till Kiruna, ska på arbetsintervju i maj där jag ska förhandla om arbetstider och lön :) Känns helt underbart att börja arbeta. Bara att få känna den tryggheten det innebär :)

Fick min dator förra veckan, är supernöjd med den och hoppas den håller många år :P Det skumma är att det trådlösa nätverket verkar fungera igen. Ska kanske inte säga för mycket men ändå :)

Snart påsk med, skönt med långhelg.

Ha det bra!

Yes!

Då smäller det förhoppningsvis imorgon, nya datorn på väg! :)

Hoppas den fungerar och att det inte uppstår några problem med den nu!

Annars försöker jag bara glömma lördagen som innebar några snapsar för mycket för min del.

Trodde jag kunde supa som jag gjort förr i tiden men det fungerade inte så bra när man nästan aldrig dricker längre.

Nåja, ny fest på lördag, kanske har övat upp mig nu :)

Ha en bra vecka alla!!

Köpfrossa och träning

Har nu köpt en ny dator, som kanske dyker upp om 2 veckor om man har tur :)
Förhoppningsvis kan man spela spelet som man fick av syskonen i jul nu!

Har börjat röra mycket mer på mig nu och känner att kroppen gillar det. Nu ska brorsan och jag bara komma igång med springandet med. Funderar på att ställa upp i ett 5 km lopp i maj så man har ett mål med sin träning.

Spelade wii fit igår, gick så bra att tränaren utmanade mig i armhävningar, hur fan kan jag vara så dum att tro att man har en chans mot en dator :P Nåja, det kanske går bättre nästa gång när man inte redan har kört hela sitt träningspass ;)

Vill börja styrketräna ordentligt men det är dyrt om man bara vill träna i 3 månader, helst ska man binda sig i 1 år om det ska löna sig. Blir jobbigt att pendla från Kiruna för att träna i Malmö :P

Nu ska jag se om jag kan fixa lite lunch till mig efter långpromenaden.

Ny dag, nya utmaningar :)

Jaha då har man vaknat till liv igen, strax redo att bege mig ut i gryningen. Hoppas inte det är lika halt som igår, man blev rätt överraskad men jag slapp trilla i alla fall :)

Efter jobbet blir det att bege sig till skolan och sitta där tills Emma slutar så vi kan åka hem tillsammans. Och i helgen blir det bara plugg. Man får väl göra något annat på kvällarna så man orkar slita.

Förhoppningsvis leder helgen till att man kan redovisa lite resultat och kanske kan man börja skriva på resultatdelen på måndag!

Fick jobb nästa vecka med, känns skönt att veta att pengarna trillar in så man klarar av nästa månad med :)

Over and Out

Godmorgon

Uppe med tuppen känns det som :) snart dags för jobb. Blir det gamla hederliga idag, eltestning med andra ord :)
Men bra betalt för slappt jobb.

Känner mig bättre än vad jag gjorde igår så ikväll kanske man orka plugga lite efter att man städat :)

Livet i lägenheten flyter på bra och tror nog att vi kan kalla oss väldigt lyckliga för tillfället :) allt går ju vår väg för tillfället.

Älskar verkligen min flickvän och hoppas att vi alltid kommer att kämpa tillsammans här i livet, vad livet än har att erbjuda :)

Kram på er!

Molnig dag

Sitter med en kopp kaffe och beundrar den gråa dagen, ska inte bli någon sol idag inte. Men runt nollstrecket blir det temperaturmässigt, skönt att det börjar stiga nu. Graderna alltså :)

Idag blir det lite fixande här hemma, samt en hel del plugg. Få se om jag kan lämna in något skrivet material till läraren idag.

Igår var jag och fixade nya glasögon, blev aningen dyrare än planerat men nu har jag 2 par i fortsättningen. Får helt enkelt jobba lite mer så man har råd att unna sig något mer nästa månad ;)

Stort tack till Emma, mina föräldrar och min syster som hjälpte mig med lite korkar i helgen. Får nästan bjuda på middag eller något annat trevligt för dem pengarna jag tjänade på den timmen! Har nu fått jobb 7 dagar denna månaden vilket är väldigt bra hos Uniflex för tillfället.

Är riktigt sugen på att skaffa bil, synd att man inte har råd. Men det kommer det med. Undrar vad min första bil blir för något! Några bra förslag? ;)

Åter till Kaffet och geologin :)

Ha en bra tisdag alla!


Nymalet kaffe

Var en riktig hit, väldigt smakfullt och underbart gott!! Och man dricker ju inte lika ofta, lat som man är ;)
Idag ska vi på Hem och Villamässa med föräldrarna och systern. Ska bli mycket trevligt, får se om det finns något trevligt att titta på, annars är det bara kul att umgås :)

Kiruna Kiruna?!?! Funderar för fullt. Svårt som fan när man väl hittat en bra lägenhet som verkligen känns som ett hem. Men arbetserfarenheten skulle ge så mycket tror jag. Nåja får prata igenom det med Kari i veckan som kommer.

Blir även tillfrågad på Tetra Pak om jag vill ha jobb så dem kan önska mig hos Uniflex. Betyder ju att man gör ett bra jobb och det betyder så väldigt mycket!

Nehe nu blir det till att fixa lite här hemma innan man ska bege sig :)

Ha en underbar lördag!

Tankar i överflöd

Men de flesta är positiva, och det är jag väldigt glad över. Jobberbjudandet var nog det som kickade igång alla positiva känslor. Och givetvis hjälper de allt mer ljusa dagarna till. Solen var lika välbehövlig den idag. Kanske kan våren få komma nu efter den trevliga vintern. Längesen Sverige hade en rejäl vinter och det verkar som de flesta glömt bort vad en vinter är. Framför allt SJ ;) "sommarjärnväg" är det förkortning för :)

Emma och jag håller på att färga köksbordet, till en trevlig granitgråfärg. Geolog som jag är så vet jag inte om jag vill kalla den för granitgrå, granit kan ju har många olika färger. Man hade gärna fått specifiera vilken granit det handlade om ;) Förhoppningsvis blir vi färdiga med det till helgen så min familj får äta vid det.

Sitter och lyssnar på Manu Chao, mycket trevlig musik. En rejäl urladdning på spanska. På tal om språk så jobbade jag i 2 dagar för en italienska. Ett härligt språk att lyssna på, inte för att man fattar så mycket men ändå.

Snart kommer Emma hem med en ny frisyr, hoppas att man känner igen henne :) Hon förtjänar att få unna sig en massa denna månaden. Hoppas hon är en glad tjej ikväll :)

Må väl alla därute.

Uppdatering

Ny vecka, ska jobba på Tetra Pak i 4 dagar nu, hoppas inte det är eltestning alla dagarna. Man blir så himla trött av det och jag känner mig motiverad att köra hårt på examensjobbet denna veckan med.

Nåja får se hur mycket man orkar, ska hinna med att vila och träna lite med. :)

Har fått ett eventuellt erbjudande om fast jobb. I Kiruna. Vilket innebär att man har en hel del att fundera över.
Kommer antagligen inte kunna sova så mycket inatt. Kommer räkna upp för och nackdelar :P

Nu ska jag skriva lite på exjobbet innan läggdags.

Ha det bra alla!

RSS 2.0