En vanlig dag på jobbet

Klockan ringer 5, en zombie kliver upp och får i sig frukost.

en timme senare är man på jobb, man skriver ut dygnsplanerna där man ser vart arbete pågår för dagen
När man kollat upp det så är det dags att väcka sig själv med kaffe.

Klockan blir ungefär 8 när man bytt om till min sexiga outfit

Jag i full utrustning

Ner i gruvan..där man är ungefär i 2-3 timmar och hamra i sten eller bara glor på sten. Dock så går nog mesta tiden åt till att köra bil.

Bilen i gruvan

När man är färdig under jord kommer man upp och får uppdatera kartorna som hänger bakom mig på bilden ovan.
Efter det kan det bli kartering av borrkärnor men mest dricker man kaffe ;)

En ungefärlig dag, kan ju ändras en del men ser oftast ut så.

Tack för mig! Ha en bra dag alla!

Markus

Mycket jobb och lite fritid

Blir en sommar med mycket jobb, längtar tills den dag man kan ta semester och verkligen har råd att göra någonting på den med. Nästa vecka har jag ensam ansvaret för att det ska fungera på jobbet, båda kartörerna har nu semester och min chef tar semester nästa vecka. Alltid kul med ansvar dock, man utvecklas mer som person när man får lite tuffare utmaningar.

Brandkåren är väldigt aktiva i denna stad, andra gången de ryckte ut ikväll. Förra gången de ryckte ut var för någon dag sen, men då han de tyvärr inte fram. Villan var övertänd och en befarades omkommen, på grund av myggljus trodde man. Är nästan så det händer mer saker här än i Lund, dock verkar polisen ha det rätt lugnt här. Dem ser man bara på festivalen och när dem alkotestar på gruvvägen.

Har nu cyklat till jobb i några veckor och kan lugnt säga att konditionen har förbättrats, dock tror jag att jag snart ska börja springa samt styrketräna en del. Men hade önskat att man hade bil ibland, det är fortfarande jobbigt att cykla till jobb. Och allt som oftast har man motvind, och då snackar vi ingen lätt motvind. Det är nästan så cyklen står stilla fast man trampar. Efter några trampningar så brukar man få mjölksyra i låren, oftast sker allt detta i uppförsbackar med. Herregud säger jag. Är nästan alltid genomsvett när man dyker upp på jobbet klockan 6.

Nehe ska se klart på b-actionfilmen med Wesley Snipes nu! Ha det!!
....

Seg som sören... zzzzzzzzzzzz!!!! (väck mig om jag snarkar för högt)

Tillbud

Tillbud är precis som det låter, olycka utan personskador. Och inte rea/erbjudande som i danskan!
Fick skicka in en rapport om fallande sten igår, känns bra att man kan vara till nytta för andra. Nu var det inte så allvarligt som det kan tyckas, kom in en ort/gång och fick tvärbromsa för det låg en stor sten i vägen. Gick ur bilen och såg att det kommit från taket, samt att det verkade finnas mer som ville ner.

Bara att rapportera så bergmekanikerna har något att förstärka.

Nu har Emma varit här en vecka, och jag önskar att hon inte skulle åka på lördag. Men vi får mer pengar på detta sättet!
Kirunafestivalen var mycket roligare att gå på när man hade någon med sig. Fast denna ggr träffade jag ju nästan alla på mitt jobb.

Vet att jag sa att jag skulle skriva oftare men med jobbet blir man rätt trött och när man kommer hem vill man ju helst umgås med sötnosen. Hon gillar verkligen inte mygg, kan förstå henne men man fick en bra video på henne vid Linafallet, där hon viftar frenetiskt.
Hoppas du fortfarande älskar mig Emma!! ;)

Nehe nu ska det bli gott med en Killkenny! Kanske man somnar gott sen :)

Ha det bra alla som läser!

RSS 2.0