Måndag morgon

Så var det dags för en ny vecka, ytterligare en seg måndag.  Med kaffet i högsta hugg får man hoppas att måndagen ger någonting den med.

Känner mig lite krasslig, ont i halsen och liknande. Så tänkte vila lite idag och bara ha kontakt med skolan ifall mina prover kommer. Måste dock in en snabbis i eftermiddag och hämta tentor till morgondagen. Ska ju vara tentavakt då och vore dumt att komma dit utan tentor ;)

Det är rätt skönt att tjäna lite extrapengar på det viset, sitta och läsa en bok och få betalt för det :) Är ju skönt att det inte är många som skulle få för sig att fuska, behöver man inte sitta och ha stenkoll. Antar att när det handlar om ens utbildning/liv så är det inte lika många som pröva på att fuska, även om det är rätt så lätt. I alla fall på vår instution.

Har nu tömt garderoberna i hallen och lilla rummet är med klart. Så nu börjar man se framåt, fast nu har både jag och Emma en hel del att göra utanför hemmet så blir till att packa när man kan.

Får se om allt blir klart innan flytten, just nu känns det som att det ska det.

Ha det gött!

Mycket att göra

Nu känns det som att det börjar bli mycket att göra, får hoppas tiden räcker till nu innan jul.
Vi har nu fått kontrakten till nya lägenheten, bara att skriva på och fixa så att vi får nycklarna när vi behöver dem.
Problemet med lägenheten är att det inte finns något förråd där, kan bli knapert att hitta plats till alla våra saker.
Det positiva med detta är att vi får rensat det vi inte använder nu.

Har många saker i luften nu; jobb, examensarbete, en GIS-kurs, flyttpacka, flyttstäda och så är det ju snart jul med.
Får hoppas man klarar av att planera så man kan vara lite ledig på helgerna i alla fall.

Nehe får spela lite wii innan man ska iväg och handla lite. Sen blir det till att packa lite ikväll. Bäst att komma igång så fort som möjligt.

Ha det gött!

Allt verkar lösa sig!

Det verkar verkligen som att allt löser sig. Vi har fått en lägenhet i Lund, flyttar den 1 januari.

Verkar finnas lite mer jobb på Uniflex Bemanning. Och ekonomin verkar lösa sig även om vi får betala någon dubbel hyra framöver.

Det enda som inte löst sig är mitt examensjobb, men jag får mer tid till att jobba och har även suttit tentavakt 2 ggr nu. Nästa gång blir på fredag. Gäller att man är riktig hård mot dem fuskande ungdomarna...

Förhoppningsvis kan stressen släppa lite nu, och kanske orkar man göra mycket mer nu. All energi har gått åt till att tänka på lägenheter och ekonomi.

Sitter och lyssnar lite på country musik, faktiskt rätt avslappnande, fast nu tycker jag i och för sig att hårdrock är avslappnande.

Imorgon blir det städning och vid 18 ska jag och Emma ut och äta med de närmaste i familjen. Ska fira mig, Emma och min morsa. Blir nog roligt, men förhoppningsvis kan det bli lagom med sprit. Ska ju jobba på söndag ;)

So long Humans

Huliganer

Det är vad jag kallar den extrema vänstern. Eller vilka det nu är som tror att dem har rätt att misshandla folk som har annorlunda åsikt än dem.
Jag och Emma hade tur igår och hamnade 100-200 m från kravallerna när vi gick upp från centralstationen. Hade vi kommit 20 min tidigare hade vi hamnat mitt i skiten. Kul att veta att antinazisterna har så mycket respekt för barnfamiljer att dem tycker "yes nu kastar vi sten på nationalisterna, skit i civila". Och så klagar folk på att det drabbar civila i Irak och Afganistan.

Att man sedan är av den åsikten att polisen är skit för att dem skyddar nationalisterna. Yeah right, när fan försvann respekten för polisen och dess arbete. Hade polisen inte varit där igår hade vi haft 80 misshandelfall, kanske tom 80 mordförsök för att 80 personer visar sina åsikter i ett fullt lagligt demonstrationståg. När försvann respekten för vår yttrandefrihet?

Och om du nu ska kalla dig antinazist, varför i helvete är ni maskerade. Skäms ni så mycket för att ni ogillar rasism? eller var tanken att ni skulle utföra olagligheter? Har ni ingen respekt för allmänheten? Har ni ingen respekt för oss skattebetalare som får stå för era dumheter?

Nästa år anser jag att polisen skulle använda fler batonger, har jag nu betalat skatt för att dem ska kunna försvara allmänheten så se fan till att slå skiten av dem som inte respekterar  vårt samhälle.

Ni som ansåg att ni visade var skåpet skall stå för de nationalister som fick fly Lund för deras åsikter ni är bara en bunt huliganer. Ni vet inte vad ni sysslar med och antagligen är ni den värsta fienden för vår demokrati.

Skäms idioter! Och ni nationalister, kom tillbaka nästa år igen och visa vilka det är som är våra riktiga fiender.

RSS 2.0