Segt att gå upp!

Fundera på om man ska ge upp det här med att stiga upp i tid, är så jäkla trött på morgnarna. Ställer klockan på 7.30 men stiger inte upp förrän runt 8.30. Det är rätt dumt att bestämma över sina egna tider. Hade varit bättre att vara tvingad att gå upp, det blir mycket enklare då.

Sitter nu med en kopp kaffe och försöker vakna så att man kan bege sig till skolan, fast idag ska jag sitta till runt 18 så kan lika gärna bege mig lite senare. Ska på föredrag där Statoil/Hydro presenterar sitt företag, är visst så att dem letar geologer till sina göranden (oljeriggar/naturgas). Får se om det är något att ha och om dem är intresserade av en snart färdig geolog.

Ja jag ser ljuset eller slutet på min utbildning kanske man ska säga. Allt känns mycket bra med skolan för tillfället, har till och med lite motivation just nu. Igår påbörjade jag en introduktionskurs i juridik, ska bli intressant och se hur man klarar det. För er som inte förstår varför jag väljer något sådant så är juridik en bra sak att ha i bagaget om man är geolog.

Idag dyker "svärmor" upp och ska kolla in den nya lägenheten. Alltid trevligt att få besök :)

Ne dags att göra lite nytta, ska damma av matteböckerna idag med. Frågan är bara var dem ligger i den lilla röra som är kvar nu ;)

Ha det alla vettiga därute!

Ny lägenhet och nya tag med examensarb.

Underbart skönt att ha fått en lägenhet innan man blev utslängd från den förra. Känner nu att man kommit tillrätta, bara ett par lådor kvar att packa upp. Och så ska man väl städa den andra lägenheten, men det får bli klart när man orkar. Var där igår med Emma och Daniel, kändes helt ok men en massa småsaker som tar lång tid kvar.

Examensarbetet går sakta framåt och allt känns bra där. Har fått 15 prover av 28 så nu sitter jag flitigt och studerar tunnslipen i mikroskop. Det tar tid men går framåt och med kaffe så känns det som att det går ännu bättre. Fast häromdagen blev det tom för mycket kaffe. 5 koppar var nog mer skadligt än nyttigt. Blir att minska det och dricka ordentligt istället.

Lite ont om pengar för tillfället, lite dyrt med dubbla hyror men det ska nog gå vägen. har klarat oss förr med lite pengar så man vet hur det går till.

Kommer antagligen lägga upp lite bilder från mitt examensarbete här när jag fått fram lite bilder. Så alla nyfikna får se hur det ser ut i mitt mikroskop. Ska lägga upp fina förklaringar med för som inte är berggrundsgeologer. Fast inners inne har ni nog alla lite frågor om världen som i slutändan mynnar ut i mitt ämne.

Ne nu ska jag avrunda tills nästa gång jag har något intressant att skriva om.

Ha det gött!

RSS 2.0