Motivation? Var är den?

Ja motivationen uteblir, men nu har jag skaffat fram det mesta i läsväg. Så förhoppningsvis behöver jag bara börja skriva nu. Finns en del att skriva innan mina prover dyker upp så är bara att sätta igång. Det som har en liten grön nyans på bilden (vet inte hur bra det syns) är i alla fall det jag ska syssla med. Mineralet heter aktinolit och kan i vissa fall klassas som asbest. Vilket inte är kul att andas in för mycket.


Dagarna blir lite underliga när Emma jobbat natt, hon bara sover och sover. Nåja, finns en del jag ska ta itu med idag.
Tvätt och disk väntar förutom plugget då, hade tänkt sitta hemma och skriva, får se om det blir något gjort.Kanske lägger ut lite som jag skrivit i bloggen så får ni kommentera, kanske ändrar jag efter era kommentarer. Vi får se. Det är kanske inte någon av er som fattar mitt ämne så kanske bara får en massa frågor ;)

Just nu längtar jag till imorgon, då åker jag och brorsan till Älmhult. Emma kommer efter när hon jobbat färdigt. Och på lördag bär det iväg till Ullared. Jag kan behöva lite nya (billiga kläder). Jag är inte  en " modefascist" så bryr mig inte mycket om märken. Bara jag får bra kvalite och att de sitter bra.

Nehe till tidningsartiklarna en stund.

Onsdag, ännu en höstaktig dag.

Sitter och filosoferar om jag ska bege mig till skolan eller inte. Har ingen som helst motivation efter gårdagens bakslag.
Som vanligt handlar det om pengar men ska inte låta mig bli deprimerad av det. Men längtan till ett fast jobb, dvs en fast tillvaro i livet är mycket större och förhoppningsvis kan detta sporra mig lite. Är så trött på att man aldrig kan planera någonting i förväg utan man får göra det som pengarna räcker till.

Det jag uppskattar i vårt samhälle idag är att man (beroende på hur man skött sig innan) hos de flesta företag kan skjuta upp räkningarna. Vi sköt igår upp 2 sådana och ger oss ca 1000 kr mer att leva på månaden som kommer. Mer att betala nästa månad men men.

Har fortfarande inte fått mina prover till examensarbetet och känner mig aningen stressad över detta med. Inte bra när hösten inte ger så mycket motivation den heller. Detta betyder att jag måste be AFB (där vi bor) om uppskov så att jag inte blir utslängd i februari.

Ibland önskar man att man befann sig på en solsemester och inte hade haft så mycket att tänka på.

Men men det blåsiga Lund kallar. Kan ju hoppas att det är upphåll idag i alla fall.

Ha det bra alla!

Mitt examensarbete

Är lagom försenat nu och jag väntar fortfarande på mina prover. Förhoppningsvis börjar de första att dyka upp nästa vecka. Under tiden fördriver jag tiden med att leta artiklar, skriva det jag kan skriva, njuta av den fritid som jag oönskat fått.

Nu ska jag ju inte klaga över mer fritid, men hade nog mer än gärna suttit och mikroskoperat nu. Känns som att det hade varit det perfekta tidsfördrivet nu när höstdepressioner närmar sig. Vet inte om jag lider av det men visst känner man att en solsemester hade inte varit dumt. Synd att man inte har en miljon liggandes i madrassen.

Igår lånade jag en bok som kom ut 1910, en bok som man inte så gärna öppnar. Fast för att vara så gammal så verkar den vara i fint skick. Få se om jag läser den i helgen medan Emma jobbar. Hon jobbar natt igen, tråkigt att sova ensam men det blir mycket pengar till mig. Ja eller kanske inte mig men oss då.

Fick i veckan ett nytt wii-spel, fifa 09. Inte lika bra grafik som på de andra konsolerna men helt klart en spelglädje som gör att jag kommer ha mycket kul med det. Om något år kanske jag klarar av de mer avancerade kontrollerna, nu får jag nöja mig med att svinga med wii-kontrollen så blir det oftast mål. Nja kanske inte så enkelt men ändå mycket lättare än det andra spelläget.

Ne nu ska jag hämta tvätten. Ska försöka skriva oftare nu när fritiden ökat markant. Och för er som känner till det så har jag nu även slutat med travian på heltid. Enbart någon inloggning i veckan för att stötta mina kompisar. Känns hur skönt som helst och nu kanske man kan ta itu med gitarren som står och skräpar här hemma.

Ha det bra alla!

P.S. Bilden visar när jag karterar en borrkärna, grymt snygg. Jag alltså, inte kärnan. D.S.

RSS 2.0