Huliganer

Det är vad jag kallar den extrema vänstern. Eller vilka det nu är som tror att dem har rätt att misshandla folk som har annorlunda åsikt än dem.
Jag och Emma hade tur igår och hamnade 100-200 m från kravallerna när vi gick upp från centralstationen. Hade vi kommit 20 min tidigare hade vi hamnat mitt i skiten. Kul att veta att antinazisterna har så mycket respekt för barnfamiljer att dem tycker "yes nu kastar vi sten på nationalisterna, skit i civila". Och så klagar folk på att det drabbar civila i Irak och Afganistan.

Att man sedan är av den åsikten att polisen är skit för att dem skyddar nationalisterna. Yeah right, när fan försvann respekten för polisen och dess arbete. Hade polisen inte varit där igår hade vi haft 80 misshandelfall, kanske tom 80 mordförsök för att 80 personer visar sina åsikter i ett fullt lagligt demonstrationståg. När försvann respekten för vår yttrandefrihet?

Och om du nu ska kalla dig antinazist, varför i helvete är ni maskerade. Skäms ni så mycket för att ni ogillar rasism? eller var tanken att ni skulle utföra olagligheter? Har ni ingen respekt för allmänheten? Har ni ingen respekt för oss skattebetalare som får stå för era dumheter?

Nästa år anser jag att polisen skulle använda fler batonger, har jag nu betalat skatt för att dem ska kunna försvara allmänheten så se fan till att slå skiten av dem som inte respekterar  vårt samhälle.

Ni som ansåg att ni visade var skåpet skall stå för de nationalister som fick fly Lund för deras åsikter ni är bara en bunt huliganer. Ni vet inte vad ni sysslar med och antagligen är ni den värsta fienden för vår demokrati.

Skäms idioter! Och ni nationalister, kom tillbaka nästa år igen och visa vilka det är som är våra riktiga fiender.

Kommentarer
Postat av: Emma

usch det var obehagligt igår =(

2008-12-01 @ 12:00:33
URL: http://princessbetty.blogg.se/
Postat av: Mr Stenkastare

Vilka hävdar du är de "riktiga fienderna"? De som tror på varje människas lika värde oavsett härkomst? Att du välkomnar nationalisterna tyder ju endast på att det är du som inte har en aning om hur samhället är uppbyggt från grunden och var problemen ligger inbundna i. Är det nån som ska skämmas så är det du!

2009-02-06 @ 11:53:55
Postat av: Markus

hävdar att de värsta fienderna är de som inte respekterar våra grundlagar som yttrandefriheten. T.ex. de som buar på sverigedemokraternas möten istället för att bemöta problemen. Om nationalisterna inte får visa sin åsikt så kan vi lika gärna ta bort den grundlagen.

2009-02-06 @ 17:49:45
URL: http://halfwaytohell.webblogg.se/
Postat av: Mr Stenkastare

Det är väl just möte med problemet som görs under dessa möten då SD är problemet. De utnyttjar demokratins vackra frihet för att yttra sina odemokratiska åsikter. Det finns åtskilda exempel där yttrandefriheten regleras så att se grundlagen så naivt öppen som du fungerar ju inte. Människan ska väl kunna reglera vad som sker i sitt samhälle då människan har skapat lagarna och inte tvärt om, eller?

2009-02-08 @ 18:37:08
Postat av: Markus

Säga vad man vill om SD, många av deras åsikter hör inte hemma i vårt samhälle. Men några gör det och eftersom ett antal människor i vårt samhälle skulle rösta på dem så har dem väl rätt att få ut sina åsikter med. Är ju upp till oss andra att debattera med dem och se till att deras rätta jag kommer fram. Bua hjälper faktiskt inte så mycket, antagligen får det motsatt effekt. Och vet att mycket är reglerbart i grundlagarna annars skulle dem inte fungerat men om du inte bryter mot de undantagen som finns så borde väl grundlagen gälla?

2009-02-08 @ 23:49:20
URL: http://halfwaytohell.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0