Ny vecka!

Idag har man varit uppe tidigt, var ju tvungen att säga adjö till Jossan och Susanna. Tack till er för en trevlig helg!
Skulle jobbat idag men ska följa med Emma till vårdcentralen eller vad det nu blir. Inte det lättaste i svininfluensatider. Man får vara glad om man får någon vård överhuvudtaget. Undrar om inte staten skulle lagt pengarna på att anställa mer vårdpersonal istället för så många doser vaccin.

Tycker även att det är lite underligt att Schweiz inte tillåter vaccinering av människor som inte är mellan 18-59 år. Medan vi här i Sverige ger sprutor till höger och vänster.

Sverige har skött denna epidemin på värsta sätt, genom att skrämma upp människor för att staten inte har råd att folk lägger sig i 2-3 veckor i svininfluensa. Man kanske skulle se till att alla de ungdomar som går arbetslösa få hoppa in där det behövs.

Och nu vill dem att man ska kunna jobba efter 65 års ålder. Det är nog det bästa att göra för att stävja ungdomsarbetslösheten. Sitter gamla gubbar och tanter på jobb som en ungdom kanske kunnat få. Och oftast utvecklas inte jobben när de äldre sitter kvar, för de har sina rutiner och skulle det komma förändringar kan ju inte dem jobba mer. Inte för att jag inte gillar äldre, speciellt inte de som är för förändringar.

Lite gnäll så här på morgonen.
Snart dags att plugga lite istället för jobb då. Eller kanske fixa till det lilla rummet så det blir beboeligt innan festen den 28 november.

See You!

Kommentarer
Postat av: Svärmor

Tack själv snälla du för att du och Emma gjorde helgen så lyckad...:) Kram

2009-11-10 @ 14:16:13
URL: http://susannastankar.blogg.se/
Postat av: Katta

E sånt tjat om svininfluensa hit o dit...men det är mest i Sverige som det förstoras upp så! Ne usch..=PKram

2009-11-10 @ 17:55:44
URL: http://sessanspalats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0