Titel?

Lördag morgon och motivationen på högvarv, frågan är vad som kommer prioriteras denna dag. Städning eller pluggning, hade dagen varit ultimat hade jag klarat av båda två sakerna innan hockeyn börjar idag.

Såg att en för mig okänd person kommenterat mitt inlägg huliganerna. Och om Mr Stenkastare anser att jag bör skämmas för att jag välkomnar lite nationalism i landet så kanske han/hon bör slå upp ordet nationalism. Tror alla skulle må bra av lite nationalism, tänk om vi 9 miljoner invånare hade något gemensamt att vara stolta över kanske rasister/nazister inte kunde utnyttja ordet nationalism lika mycket som dem gör idag.

Nåja jag har i alla fall blivit frisk från influensan, känns mycket bra. Är nu redo för en månads hårt arbete så att man kanske kan ta lite semester sedan. Förhoppningsvis bär det av till Zürich, Schweiz eller vart nu än Martin och Ursula befinner sig. Dock är det ju garanterat Schweiz.

Nehe om man skulle ta tag i den där juridiken. Lite svårt att komma in i det juridiska tänkandet får man helt klart säga, men det ska nog gå det med!


jadu


Bilden visar puben jag satt på förra sommaren och drack en öl framför solnedgången.

Ha en trevlig helg gott folk

Kommentarer
Postat av: Emma

jag får väl försöka ta städningen så får du koncentrera dig på pluggandet.. Kram =)

2009-02-07 @ 11:00:28
URL: http://princessbetty.blogg.se/
Postat av: Mr St

Vet mkt väl vad nationalism är och tycker det inte är något vidare bra. Sådana begrepp som från början skapar oss-och-dem-termer. Förutsättningen för en värld med motsättningar.

2009-02-08 @ 19:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0