Snö på en söndag

Fortfarande snö ute, blev lite vinter till slut även här i Skåne. Älskar när snön ligger. Känns som att man mår mycket bättre av snön eller ja, det är väl ljuset man mår bra av. Jag skulle nog inte ha  några som helst problem med att bo i norr. Så får hoppas man får ett jobb uppåt så man får lov att prova på en ordentlig vinter.

Min framtid känns för tillfället rätt osäker, vet inte alls hur det blir när jag gjort klart mitt examensarbete. Men det får tiden helt enkelt utvisa. Har ju jobb på uniflex så man ska väl klara sig ett bra tag tills man hittar något.

Nu lever man helt enkelt i nuet och har bestämt mig för ha så roligt som möjligt under tiden de sista studierna klaras av.

Idag känns som en sådan dag som skulle varit perfekt att göra en utflykt på men jag vill nog hellre att min gumma ska bli helt frisk först :)

Lite hårdrock så här på vilodagen
Amon Amarth - "The Pursuit of Vikings"

Kommentarer
Postat av: Emma

en utflykt hade varit trevligt =) Puss

2009-02-22 @ 13:34:14
URL: http://emmalajnens.blogg.se/
Postat av: Daniel

Vinter och allt möjligt kan du få där uppe i Lund. Jag vill ha sommar, sommar och sol.

2009-02-22 @ 16:18:31
URL: http://www.project13.se/blog
Postat av: Katta

Usch! Ne snö har ja fått nog av nu! =P Slask och skit blä!! =P Hehe...inte skoj att vara finklädd och försöka gå ute när de e halt och snöar för fullt ute! Hehe..

2009-02-22 @ 20:53:22
URL: http://sessanspalats.blogg.se/
Postat av: Svärmor

Nä du nu får allt våren och solen komma snart, nu när man går ut i blasket så blir man ju blöt upp till knävecken ju...inte alls kul..:(Kram

2009-02-22 @ 23:11:39
URL: http://susannastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0