Skönt med helg!

Äntligen lördag och man har fått vila ut lite. Sitter med en kopp kaffe som alltid. Skönt att man fick mycket kaffe i födelsedagspresent! Behöver man inte köpa det på ett tag, med tanke på hur lite pengar vi antagligen får i december.

Fick ringa Eon igår och be om att få räkningarna månadsvis i fortsättningen, kvartalsräkning är bara bra om man är väldigt rik. En annan får ju svårt att leva när man får en sådan räkning. Men Eon var snälla och delade upp räkningen åt oss, och nu får vi elräkningen månadsvis istället.

Det skumma på elräkningen är vad årsförbrukningen var för förra hyresgästen, ca 1600 kWh och vi har redan kommit upp i ca 500 kWh på 3 månader. Vad fasen levde förra hyresgästen på? Var han eremit med en köksfläkt för haschet enbart? Skumt. Han måste ha levt i mörker i alla fall.

Idag blir det att ta det lugnt, kanske gå en runda till Mobilia eller pyssla med lägenheten. Ikväll ska jag på fest i V. Ingelstad. Får se om man hittar dit och hem igen :P Annars dröjer nog nästa inlägg ;)

Ha en bra Helg alla!

Kommentarer
Postat av: Svärmor

Jo du...kaffe kan man inte leva utan...:)

Hoppas du får trevligt på festen ikväll och att du hittar hem igen...:)

Kram

2009-12-12 @ 17:56:00
URL: http://susannastankar.blogg.se/
Postat av: Emma

hoppas du har det trevligt, saknar dig iaf :) Puss

2009-12-13 @ 00:24:25
URL: http://emmalajnens.blogg.se/
Postat av: Katta

Hittade du till festen och hem? =PKram

2009-12-14 @ 20:45:13
URL: http://sessanspalats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0