Sd visar hur demokratiska vi är

Reinfeldt säger att han tror att Sverigedemokraterna kommer bli utsatta för fler/hårdare granskningar av Media om de får högre väljarsiffror. Och han vädjar även till moderaterna att inte ta debatt med någon Sverigedemokrat för att de då skulle kunna få en större plattform att få ut sin politik ifrån.

När ska folk förstå att om de partier som vi har hade tagit tag i  problemen som existerar så kanske inte Sd hade nått sådana framgångar som de nu gör. För problem måste det ju finnas, annars skulle inte 4-5 % av Sveriges befolkning rösta på dem.

Är också trött på folks beteenden när Sd har sina möten överallt. Vi har yttrandefrihet, dem får säga sina åsikter offentligt, och dem förtjänar den respekt det innebär att inte bua/ starta upplopp för att förstöra deras möten. Eftersom det inte finns någon som verkligen vill ta debatt med dem undrar jag om det kanske inte finns någon som kan debattera med dem. Kanske är det så att Sd har hittat problem som ingen kan förneka, eller för den delen lösa.

Tänk om 100-200 helt vanliga människor skulle starta våldsamheter bara för att socialdemokraterna ska hålla ett möte. Eller skulle Mona Sahlin eller för den delen Fredrik Reinfeldt gilla att bli så pass respekterad att man blir utbuad vart man än går.

Ne börja respektera människor vad deras åsikter än är så kanske samhället skulle bli bättre.

Idag blir det mycket lugnt, kanske spela lite monopol med tjejen. Och så ska vi kolla på lägenheten vi kanske fått om vi vill ha den. Vill nog börja på en till GIS-uppgift med så man blir klar med det någon gång.

Ha det bra allt folk!

Kommentarer
Postat av: Emma

hörde jag dig säga spela monopol? =D

2008-11-23 @ 11:32:51
URL: http://princessbetty.blogg.se/
Postat av: Daniel

Det är en hård och komplicerad värld vi lever i.

2008-12-03 @ 19:46:04
URL: http://www.project13.se/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0