"Förbjuda Kamphundar"

Precis, läste en artikel om en undersökning som gjordes i Hyra & Hem. De flesta läsarna ville förbjuda kamphundar.

Seriöst så trodde jag mer om oss människor. Men för varje dag som går så inser man hur egoistiska människor egentligen är.
Om ni säger förbjud kamhundar så säger jag förbjud barn som potentiellt kan bli mördare, våldtäktsmän/kvinnor, pedofiler.

Och då säger ni men det är inte samma sak. För att göra det enkelt för er. Jo det är i princip samma sak. Säkert en hel del andra faktorer som spelar in men barndom/uppfostran/kärlek spelar en jäkla stor roll för barn liksom för hundar.
Dem som använder sig av Kamphundar kommer bara välja nya raser att träna upp. Och när vi förbjudit alla hundar som finns, ja det är då människan kommer rannsaka sig själva.
Det är ägarna/föräldrarnas ansvar att hundar inte blir kamphundar och att barn inte blir kriminella.

För att nämna en annan sak, den här miljödebatten som existerar. Dränk den fort så kanske vi människor kan börja anpassa oss efter miljön istället för att försöka anpassa miljön efter oss. Den dag en miljöaktivist nämner att personen är miljöaktivist för att mänskligheten ska kunna leva vidare, då kan jag ta den personen på allvar. För inte fan handlar det om miljön. Tror miljön/klimatet/jorden klarar sig jäkligt bra utan oss.

Så se till att mänskligheten visar varför vi kommit så långt som vi gjort, för att vi är anpassningsbara. Sluta skylla på en massa andra och börja lev livet så att du som person mår bra.

Det innebär att jag kommer käka underbart gott kött så länge jag lever. Skiter fullständigt i om de djuren höjer temperaturen med sitt fisande. Och jag kommer alltid behandla miljöaktivister med lika mycket ärlighet som dem erbjuder oss. Dvs. absolut ingen ärlighet alls.

Sådär, har man fått skriva av sig lite.
Ägnar en tanke åt alla de som i dagarna blivit varslade från sina jobb. Kämpa vidare så ska nog den här krisen ta slut någon gång!

Kommentarer
Postat av: Daniel

Där var de aggressionerna :)

2008-11-21 @ 15:07:15
URL: http://www.project13.se/blog
Postat av: Emma

Du är så provokativ.. du borde bli debattiker eller vad det heter :P

2008-11-21 @ 17:22:45
URL: http://princessbetty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0